Jobba hos oss

Betongarbetare/Armerare

Conelement AB är tillverkare av prefabricerade betongelement till framför allt flerbostadshus. Vi tillverkar och levererar prefabricerade betongelement till den professionella byggmarknaden.

Fabrikens placering i Enköping är optimal för att nå Stockholm och Mälardalen med korta transporter vilket är både kostnadseffektivt och bra ur miljösynpunkt. Med ca 6 000 m² produktionsyta har vi en årlig kapacitet på upp till 60 000 m² färdiga betongelement. Vårt produktsortiment är väl anpassat till bostäder, offentliga byggnader, industrier, lantbruksbyggnader och lokaler. Med nöjda kunder, goda relationer och samarbeten, engagerade medarbetare, bygger vi ett företag som är ledande i att utveckla och tillverka energibesparande och kostnadseffektiva betongelement för byggbranschen.

Via länken nedan kan du se en film om Conelement

https://conelement.se/om-oss/

Vi söker dig som vill arbeta som betongarbetare i vår produktion. Där arbetar du i huvudsak med formsättning, armering och gjutning av prefabricerade betongelement. Du behärskar ritningsläsning och är allmänt händig. Tidigare erfarenhet av arbete med formning/armering är ett stort plus. Arbetet är heltid och förlagt på dagtid med förskjutna arbetstider måndag-fredag mellan kl 05:00-17:00. För att vara intressant för tjänsten som betongarbetare bör du ha utbildning eller erfarenhet från byggbranschen eller annan tillverkningsindustri. Vi söker dig som framförallt är en lagspelare då du kommer arbeta i ett team. Vidare ser vi en noggrann och ansvarstagande person med en positiv attityd och ett öga för kvalité. Är du en person med hög arbetsmoral och stark drivkraft? Då är du rätt person för oss.

Vi hanterar ansökningarna löpande och tillsättningar kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Maila din ansökan till pawel@conelement.se